Óbuda Business Center

Kiadó Irodák Óbuda Szívében

Kapcsolat

Mobil:+36-30/944-24-62

Tel.: +36-1/214-69-17

E-mail: kerekes@johns.hu

Második Emeleten

Ön az alábbiakban az irodaház II. emeleti (cca. 310m2-es) ajánlatainkat tekintheti meg. A termek klimatizáltak és részben parapet szekrényekkel bútorozottak. A nagy egyteres irodán kívül itt találhatók a mahagóni falburkolatos vezetői szobák vagy tárgyalók is. Az emelet teakonyhával, mellékhelyiségekkel, és lifttel rendelkezik. A számítógépes és telefon kábelhálózat kiépített. A leválasztott közös területi rész - a teakonyhát, étkező részt, mosdókat és zuhanyozót és az ügyfélvárót is beleértve - cca 57 m2. 

A közös költség magában foglalja a közös lépcsőházi területek tisztítását, a lépcsőházi falak szükségszerinti festését, az ablakok külső felületének évi egyszeri letisztítását, a kiskert és a ház körüli járdák, parkolók tisztántartását, gyomtalanítását, a beléptető és kamerás megfigyelőrendszer, valamint a riasztó- és tűzjelző berendezés üzemeltetésének és távfelügyeletének költségeit.

A bérleti díj tartalmazza az épület gépészeti üzemeltetését, azok karbantartását, esetleges meghibásodásuk esetén javítási költségüket vagy cseréjüket (fűtő- és hűtőberendezések, csatorna, vízhálózat, elektromos hálózat).

A rezsi nagy részét kitevő áram és  - a fűtés miatt - a hőmennyiség fogyasztást, almérőkkel szintenként tudjuk mérni, minden szint ennek megfelelően fizet. A szinten belül a bérelt terület arányában a bérlők fizetik a teljes szintre a közmű költségeket.

A szemét díjat és víz, csatorna díjat terület arányosan számlázzuk át, ezekre szintenkénti mérés nincs.I. Árajánlat

Sárga szinnel kiemelt elegánsan kialakított, részben leválasztott, részben nyitotteres terület. Iroda és bemutató célra is kiválóan alkalmas. Tárgyaló, vezetői szoba mahagóni burkolatokkal, beépitett szekrényekkel.II. Árajánlat

Világos sárga színnel jelölt irodarész. Három elegánsan kialakított irodahelyiségből áll, mahagóni burkolatokkal, szőnyegpadlóval, beépitett szekrényekkel.


III. Árajánlat

Világos kék színnel jelölt irodarész. Elegánsan kialakított nyitott teres irodahelyiség szőnyegpadlóval, parapet szekrénnyel.

IV. Árajánlat

Narancssárga színnel jelölt irodarész. Elegánsan kialakított nyitott teres irodahelyiség szőnyegpadlóval, parapet szekrénnyel, saját konyhával és mellékhelyiséggel.


 
Képek