• OBCIII
  • OBCII
  • OBC

Második Emelet

Az 1200m2-es épület II. emeletén egy exkluzív nyitott teres 310 nm-es iroda található. Jól megközelíthető központi helyen, az MTV székházhoz közel, igényes, 1200m2-es irodaházban helyezkedik el. Az emelet klímatizált, és saját gázkazánnal rendelkezik. A szinten két faburkolatos, elagáns tárgyaló, étkező-pihenő, külön teakonyha, szerverszoba és mosdók is helyet kaptak. Részben bútorozott, sok parapetszekrény van beépítve.További bútorozásnál is szívesen segítünk. Az épület távfelügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videó kamerás megfigyelő- és kártyás beléptető rendszerrel felszerelt. A fogyasztásokat szintenként külön mérőórákkal tudjuk mérni, így a rezsi átszámlázása ezek alapján történik. Autó beállási lehetőség az épület mögötti muvás/térköves zárt parkolóban akár 100 autónak is elérhető. 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj előre fizetés szükséges.

 

Lehetőség van közvetlen kapcsolat kialakítására az épület mögötti zárt térköves / murvás parkolóval, amely több, mint száz gépkocsi befogadására alkalmas.

 

Az épület szintjei külön al-árammérővel, gázkazánnal, hőmennyiségmérővel vannak felszerelve, így az energiadíjak fizetése a fogyasztás arányában történik.

 

A szint önálló számítástechnikai rack-kel és 10 Mbit-es kábelezéssel rendelkezik, sínes, falon kívüli kábelcsatornázott vezetékezéssel.

 

Internet szolgáltatónk az ACETELECOM, mikrohullámú kapcsolattal. Vele a szerződést közvetlenül a bérlők kötik, igényüknek megfelelően.

 

Az épület távfegyügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videókamerás megfigyelő- és kártyás beléptetőrendszerrel van felszerelve. A nagy parkolóba be- és kijutás is ugyanazzal a mágneskártyával biztosított.

 

Az épület a Bojtár utca 56. alatt, az MTV székház és gyártóbázissal szemben található, a 118-as busz előttünk áll meg.

Kapcsolat

Mobil:+36-30/944-24-62

Tel.: +36-1/214-69-17

E-mail: kerekes@johns.hu