Óbuda Business Center

Kiadó Irodák Óbuda Szívében

Kapcsolat

Mobil:+36-30/944-24-62

Tel.: +36-1/214-69-17

E-mail: kerekes@johns.hu

Kiadó Helyiségek

KIADÓ az első emelet!

A szint egy 100m2 és egy 260m2-es nyitott teres, márvány burkolatos, padlófűtéses, fali klímákkal felszerelt részből áll. A 260 m2-es teremből elegáns, üveg és fa oldalfalakkal 4 darab önálló kisebb irodát alakítottunk ki. A 100m2-es tér 3 irodára van bontva. Az iroda csak egyben kiadó.

Az emeleten önálló konyha, férfi és női mosdó található.

Az épület szintjei külön al-árammérővel, gázkazánnal, hőmennyiségmérővel vannak felszerelve, így az energiadíjak fizetése a fogyasztás arányában történik.

A szint önálló számítástechnikai rack-kel és 10 Mbit-es kábelezéssel rendelkezik, sínes, falon kívüli kábelcsatornázott vezetékezéssel.

Optikai kábeles internet elérhető. Vele a szerződést közvetlenül a bérlők kötik, igényüknek megfelelően.

 Az épület távfegyügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videókamerás megfigyelő- és kártyás beléptetőrendszerrel van felszerelve. A lift működése és a parkolóba be- és kijutás is ugyanazzal a mágneskártyával biztosítható. A lift áram fogyasztását az azt használó szintek (I. és II.) egyenlő arányban fizetik

 Az épület mögött egy zárt térköves/murvás parkoló van. A parkoló több, mint 100 gépkocsi befogadására alkalmas. 

 Az épület a Bojtár utca 56. alatt, az új MTV székház és gyártóbázissal szemben található, az utat most újították fel, a 118-as busz előttünk áll meg.