Óbuda Business Center

Kiadó Irodák Óbuda Szívében

Kapcsolat

Mobil:+36-30/944-24-62

Tel.: +36-1/214-69-17

E-mail: kerekes@johns.hu

Földszinten

Óbuda Business Center 1037 Budapest, Bojtár u. 56. földszint II. része (168m2)

Az 1200m2-es épület földszintjének a ház melletti utcára és a privát belső udvarra néző  része,  a nyíltteres kialakítása révén kiválóan alkalmas (az irodaként vagy konferencia teremként történő hasznosítása mellett) kereskedelmi és bemutatótermi  célokra is. Klímatizált, márványburkolatos padlózattal és padlófűtéssel rendelkezik, a mennyezeten csúsztatható bemutatótermi világításrendszerrel van felszerelve. Két bejárata van: a lépcsőházból  és a kizárólagos használatú, négy gépkocsi elhelyezésére alkalmas belső udvarból. A hátsó portál lehetővé teszi, hogy  az áruk a zárt udvarból egyenesen a bemutató- vagy eladótérbe kerüljenek.  

Árajánlat

 

A fehérrel jelzett terület kiadó!

A rezsi: szintenként elkülönülten mérhető a villany és a gáz. Ennek költségét a teljes épület közüzemi számlái alapján, a földszinten mért adatok szerint arányosítással számlázzuk át.

A víz- és csatornadíj, valamint a szemétdíj összegét a bérelt terület arányában számlázzuk át.

Lehetőség van közvetlen kapcsolat kialakítására az épület mögötti zárt térköves / murvás parkolóval, amely több, mint száz gépkocsi befogadására alkalmas.

A kiadandó területhez közvetlen kertkapcsolat van. A kertet a bérlő használhatja.

A bérleményben önálló konyha blokk és mosdó található.

A szint önálló számítástechnikai rack-kel és 10 Mbit-es kábelezéssel rendelkezik, sínes, falon kívüli kábelcsatornázott vezetékezéssel.

Internet szolgáltatónk az ACETELECOM, mikrohullámú kapcsolattal. Vele a szerződést közvetlenül a bérlők kötik, igényüknek megfelelően.

Az épület távfegyügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videókamerás megfigyelő- és kártyás beléptetőrendszerrel van felszerelve. A nagy parkolóba be- és kijutás is ugyanazzal a mágneskártyával biztosított.

Az épület a Bojtár utca 56. alatt, az MTV székház és gyártóbázissal szemben található, az utat most újították fel, a 118-as busz előttünk áll meg.

Bármilyen bútorozási kérdésben szívesen segítünk!