• OBCIII
  • OBCII
  • OBC

Kiadó Helyiségek

KIADÓ az első emelet!

A szint egy 100m2 és egy 260m2-es nyitott teres, márvány burkolatos, padlófűtéses, fali klímákkal felszerelt részből áll. A 260 m2-es teremből elegáns, üveg és fa oldalfalakkal 4 darab önálló kisebb irodát alakítottunk ki. A 100m2-es tér 3 irodára van bontva. Az iroda csak egyben kiadó.

Az emeleten önálló konyha, férfi és női mosdó található.

Az épület szintjei külön al-árammérővel, gázkazánnal, hőmennyiségmérővel vannak felszerelve, így az energiadíjak fizetése a fogyasztás arányában történik.

A szint önálló számítástechnikai rack-kel és 10 Mbit-es kábelezéssel rendelkezik, sínes, falon kívüli kábelcsatornázott vezetékezéssel.

Optikai kábeles internet elérhető. Vele a szerződést közvetlenül a bérlők kötik, igényüknek megfelelően.

 Az épület távfegyügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videókamerás megfigyelő- és kártyás beléptetőrendszerrel van felszerelve. A lift működése és a parkolóba be- és kijutás is ugyanazzal a mágneskártyával biztosítható. A lift áram fogyasztását az azt használó szintek (I. és II.) egyenlő arányban fizetik

 Az épület mögött egy zárt térköves/murvás parkoló van. A parkoló több, mint 100 gépkocsi befogadására alkalmas. 

 Az épület a Bojtár utca 56. alatt, az új MTV székház és gyártóbázissal szemben található, az utat most újították fel, a 118-as busz előttünk áll meg.


III. emelet (bruttó 200m2), de a bérleti díj számításnál a nettó 150m2-t vesszük figyelembe.

A teljes emeleti szint áll az Önök rendelkezésére, amely 3 helyiségböl áll.

A két nagy terem: nyitott teres irodák, részben 5 méter belmagassággal, parapet bútorzattal, intarziás padlószőnyegezéssel. Az utcára néző eredetileg egy nagy tárgyalónak, a hátsó belsőépítészeti stúdiónak, tervezéshez készült.

A 3. helyiség légyegében egy kisebb iroda/tárgyaló, ami szerver központként is tud üzemelni, külön beléptetőrendszerrel és klímával rendelkezik.

A szinthez tartozik egy konyha átadóablakkal, valamint mellékhelyiségek.

A teljes szint légkondicionált és saját gázkazánnal, fütési rendszerrel rendelkezik.

A zárt lépcsőházban recepció, valamint kisebb váró is kialakítható.

A két nagy terem külön is bérelhető. Ebben az esetben a potenciális bérlők osztoznak a közös helyiségeken (teakonyha, wc, lépcsőház).

Az épület szintjei külön al-árammérővel, önálló gázkazánnal, hőmennyiségmérővel vannak felszerelve, így az energiadíjak fizetése a fogyasztás arányában történik.

Az épületbe Telekom optikai kábelt vezettek be.

Az épület távfegyügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videókamerás megfigyelő- és kártyás beléptetőrendszerrel van felszerelve. A biztonság érdekében Zwave hálózat került kialakitásra, amely érzékelők segitségével figyeli a hömérsékletet, vizszivárgást.

A központi villany főkapcsoló a teljes szinten kikapcsolja a világitást és a szint vizellátását.

Az épület mögött egy zárt térköves/murvás parkoló található, amely részben kamerával is megfigyelt A bejutást itt is a mágneskártya biztosítja. A parkoló több, mint 120 gépkocsi befogadásra alkalmas.

Az épület a Bojtár utca 56 alatt, az új MTV székház és gyártóbázissal szemben található, az utat most újították fel, a 118-as busz előttünk áll meg.

 

Kapcsolat

Mobil:+36-30/944-24-62

Tel.: +36-1/214-69-17

E-mail: kerekes@johns.hu