• OBCIII
  • OBCII
  • OBC

Harmadik Emelet

III. emelet (bruttó 200m2), de a bérleti díj számításnál a nettó 150m2-t vesszük figyelembe. (Ketté osztva a közös helyiségekkel megosztva 100-100 nm2)

 

A teljes emeleti szint áll az Önök rendelkezésére, amely 3 helyiségböl áll.

A két nagy terem: nyitott teres irodák, részben 5 méter belmagassággal, parapet bútorzattal, intarziás padlószőnyegezéssel. Az utcára néző eredetileg egy nagy tárgyalónak, a hátsó belsőépítészeti stúdiónak, tervezéshez készült.

A 3. helyiség légyegében egy kisebb iroda/tárgyaló, ami szerver központként is tud üzemelni, külön beléptetőrendszerrel és klímával rendelkezik.

A szinthez tartozik egy konyha átadóablakkal, valamint mellékhelyiségek.

A teljes szint légkondicionált és saját gázkazánnal, fütési rendszerrel rendelkezik.

A zárt lépcsőházban recepció, valamint kisebb váró is kialakítható.

A két nagy terem külön is bérelhető. Ebben az esetben a potenciális bérlők osztoznak a közös helyiségeken (teakonyha, wc, lépcsőház).

Az épület szintjei külön al-árammérővel, önálló gázkazánnal, hőmennyiségmérővel vannak felszerelve, így az energiadíjak fizetése a fogyasztás arányában történik.

Az épületbe Telekom optikai kábelt vezettek be.

Az épület távfegyügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videókamerás megfigyelő- és kártyás beléptetőrendszerrel van felszerelve. A biztonság érdekében Zwave hálózat került kialakitásra, amely érzékelők segitségével figyeli a hömérsékletet, vizszivárgást.

A központi villany főkapcsoló a teljes szinten kikapcsolja a világitást és a szint vizellátását.

Az épület mögött egy zárt térköves/murvás parkoló található, amely részben kamerával is megfigyelt A bejutást itt is a mágneskártya biztosítja. A parkoló több, mint 120 gépkocsi befogadásra alkalmas.

Az épület a Bojtár utca 56 alatt, az új MTV székház és gyártóbázissal szemben található, az utat most újították fel, a 118-as busz előttünk áll meg.

Kapcsolat

Mobil:+36-30/944-24-62

Tel.: +36-1/214-69-17

E-mail: kerekes@johns.hu