Óbuda Business Center

Kiadó Irodák Óbuda Szívében

Kapcsolat

Mobil:+36-30/944-24-62

Tel.: +36-1/214-69-17

E-mail: kerekes@johns.hu

Harmadik Emelet

III. emelet elülső része (bruttó 100nm), de a bérleti díj számításnál a nettó 75 nm-t vesszünk figyelembe. (A hátsó irodával együtt, a közös helyiségekkel megosztva 100-100 nm)

 

A teljes emeleti szint 3 helyiségböl áll.

Jelenleg az elülső nagy terem kiadó. Nyitott teres iroda, részben 5 méter belmagassággal, parapet bútorzattal, intarziás padlószőnyegezéssel. Az utcára néző iroda eredetileg egy nagy tárgyalónak készült.

A szinthez tartozik egy konyha, valamint mellékhelyiségek.

A teljes szint légkondicionált és saját gázkazánnal, fütési rendszerrel rendelkezik.

A zárt lépcsőházban recepció, valamint kisebb váró is kialakítható.

A potenciális bérlők osztoznak a közös helyiségeken (teakonyha, wc, lépcsőház).

Az épület szintjei külön al-árammérővel, önálló gázkazánnal, hőmennyiségmérővel vannak felszerelve, így az energiadíjak fizetése a fogyasztás arányában történik.

Az épületbe Telekom optikai kábelt vezettek be.

Az épület távfegyügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videókamerás megfigyelő- és kártyás beléptetőrendszerrel van felszerelve. A biztonság érdekében Zwave hálózat került kialakitásra, amely érzékelők segitségével figyeli a hömérsékletet, vizszivárgást.

A központi villany főkapcsoló a teljes szinten kikapcsolja a világitást és a szint vizellátását.

Az épület mögött egy zárt térköves/murvás parkoló található, amely részben kamerával is megfigyelt A bejutást itt is a mágneskártya biztosítja. A parkoló több, mint 120 gépkocsi befogadásra alkalmas.

Az épület a Bojtár utca 56 alatt, az új MTV székház és gyártóbázissal szemben található, az utat most újították fel, a 118-as busz előttünk áll meg.