Óbuda Business Center

Kiadó Irodák Óbuda Szívében

Kapcsolat

Mobil:+36-30/944-24-62

Tel.: +36-1/214-69-17

E-mail: kerekes@johns.hu

Földszint

Az épület földszintje a nyíltteres kialakítása révén kiválóan alkalmas (az irodaként vagy konferencia teremként történő hasznosítása mellett) kereskedelmi és bemutatótermi  célokra. Klímatizált, márványburkolatos padlózattal és padlófűtéssel rendelkezik, a mennyezeten csúsztatható bemutatótermi világításrendszerrel van felszerelve. Az utcáról automata tolóajtón keresztül is megközelíthető.  Privát, négy gépkocsi elhelyezésére alkalmas belső udvar tartozik hozzá. Ez lehetővé teszi, hogy  az áruk a hátsó ajtón keresztül egyenesen a bemutató- vagy eladótérbe kerüljenek.  

 

Lehetőség van közvetlen kapcsolat kialakítására az épület mögötti zárt térköves / murvás parkolóval, amely több, mint száz gépkocsi befogadására alkalmas.

 

A szinten önálló konyha blokk és mosdó található.

 

Az épület szintjei külön al-árammérővel, gázkazánnal, hőmennyiségmérővel vannak felszerelve, így az energiadíjak fizetése a fogyasztás arányában történik.

 

A szint önálló számítástechnikai rack-kel és 10 Mbit-es kábelezéssel rendelkezik, sínes, falon kívüli kábelcsatornázott vezetékezéssel.

 

Internet szolgáltatónk az ACETELECOM, mikrohullámú kapcsolattal. Vele a szerződést közvetlenül a bérlők kötik, igényüknek megfelelően.

 

Az épület távfegyügyeletes riasztóval és tűzjelzővel, videókamerás megfigyelő- és kártyás beléptetőrendszerrel van felszerelve. A nagy parkolóba be- és kijutás is ugyanazzal a mágneskártyával biztosított.

 

Az épület a Bojtár utca 56. alatt az új MTV székház és gyártóbázissal szemben található, az utat most újították fel, a 118-as busz előttünk áll meg.